[GRACZ MIESIĄCA] AIM/AWP
Witam!
Na naszym serwerze AIM/AWP otwieram zawody na GRACZA MIESIĄCA.
Zawody polegają na tym, aby w danym miesiącu osiągnąć jak najwyższe miejsce w rankingu serwera. Chodzi tu o /top15
Teraz wyłonimy 3 najlepszych graczy za miesiąc marzec, ranking był resetowany na początku marca a top 3 graczy zostanie wyłonionych pod koniec miesiąca (30 czerwca)
Następnie ranking zostanie zresetowany i zaczynamy turę na lipiec.
Nagrody za poszczególne miejsca:
1 miejsce w /top15 - VIP na 3 miesiące oraz specjalna ranga na forum GRACZ MIESIĄCA CZERWIEC AIM/AWP
2 miejsce w /top15 - VIP na 2 miesiące oraz specjalna ranga na forum II GRACZ MIESIĄCA CZERWIEC AIM/AWP
3 miejsce w /top15 - VIP na 1 miesiąc oraz specjalna ranga na forum III GRACZ MIESIĄCA CZERWIEC AIM/AWP
Jeśli któryś z graczy wygra 2 miesiące pod rząd, brany będzie pod uwagę gracz miejsce niżej tak aby każdy miał szansę oraz po to, by nikt nie miał przedłużonego VIPa na rok po upłynięciu wygranego VIPa gracz jest brany pod uwagę na nowo. ADMINI serwera nie są brani pod uwagę, ponieważ standardowo posiadają VIPa.
TAKŻE DO DZIEŁA JEST JESZCZE SZANSA DOGONIĆ INNYCH!
Gdy coś mi nie wychodzi, zawsze wracam myślami do słów Ojca:
Kurwa mać, zaraz to przez okno wypierdolę!!
- Spotkasz mnie tutaj
Piszę poprawnie po polsku.
- Spotkasz mnie tutaj
Gracze miesiąca LIPIEC:
1. SenThY - VIP na 3 miesiące oraz specjalna ranga na forum GRACZ MIESIĄCA AIM/AWP
2. oponeNt` - VIP na 2 miesiące oraz specjalna ranga na forum II GRACZ MIESIĄCA AIM/AWP
3. Jelzin - VIP na 1 miesiąc oraz specjalna ranga na forum III GRACZ MIESIĄCA AIM/AWP
Serdecznie gratuluję i zapraszam na prywatną wiadomość w celu nadania VIPów. Icon_mrgreen
Statystyki zresetowane - zaczynamy sierpień!
1. SenThY - VIP na 3 miesiące oraz specjalna ranga na forum GRACZ MIESIĄCA AIM/AWP
2. oponeNt` - VIP na 2 miesiące oraz specjalna ranga na forum II GRACZ MIESIĄCA AIM/AWP
3. Jelzin - VIP na 1 miesiąc oraz specjalna ranga na forum III GRACZ MIESIĄCA AIM/AWP
Serdecznie gratuluję i zapraszam na prywatną wiadomość w celu nadania VIPów. Icon_mrgreen
Statystyki zresetowane - zaczynamy sierpień!
- Spotkasz mnie tutaj
- Spotkasz mnie tutaj
07.09.2022, 14:39:18
Z racji tego, że zwycięzcy nie odbierają swoich VIPów zawieszam konkurs GRACZ MIESIĄCA na serwerze AIM/AWP.
- Spotkasz mnie tutaj
- Spotkasz mnie tutaj