[ZAMKNIĘTY][#1] Q&A BeneK - Odpowiedzi na pytania
Pytania od @Miyuko
[P] Jak oceniasz sytuacje na forum?
[O] Myślę że wszystko idzie ku dobremu. Mogło by się zmienić kilka rzeczy i podejścia niektórych do sieci.
[P] Kiedy dostanę właściciela?
[O] Masz już, nie płakaj.
[P] Twój ulubiony suchar?
[O] Otwiera chłop szafe i mówi rzeczywiście. xD
[P] Jakie masz plany na przyszłość?
[O] Mieć swój dom, wymarzoną pracę dzięki której nie będe musiał sie martwić o jutro.
[P] Co wkurwia snajpera?
[O] Już mi powiedziałaś, nie będe tego tutaj pisał zbyt mocne xD
Pytania od @JuMpStYlEr89
[P] Ets2. Volvo czy Scania?
[O] Volvo na zawsze <3
[P] Co sądzisz o sytuacji na Ukrainie?
[O] Putin powinien zawisnąć na środku rynku publicznie. Wojna to straszna rzecz, nie powinna mieć miejsca w tych czasach.
[P] Dlaczego udajesz ze nie jestes parobkiem Miyuko?
[O] Jeszcze wiele lat przed nią żeby mi dorównać. :imrgreen:
[P] Ulubiona gra poza cs (wszystkie wersje cs)?
[O] ETS2, GTA:VC, OMSI 2, FORTNITE
Pytania od @dzejson92
[P] m4 czy ak
[O] Oczywiście AK
[P] Czym się zajmujesz
[O] Jeśli chodzi o pracę jestem zastępcą brygadzisty w firmie tworzyw sztucznych, głównie wtryskarki do produkcji małych opakowań buteleczek, nakrętek. A planuję jeździć ciężarówką. Może już niebawem.
[P] Co Cie skłoniło do założenia serwera?
[O] Szczerze? Lubię taką fajną atmosferę, gdy coś wspólnie buduję z innymi fajnymi ludźmi. Zawsze lubię mieć coś swojego i nad tym pracować.
[P] Jakie plany na wakacje
[O] Nie myślałem nad tym jeszcze, póki co zbyt wiele wydatków na głowie.
Pytania od @waldi cziter
[P] Jaki był powód tego, że cs-site lub cs-nostalgia nie wypaliły?
[O] Brak zgrania, ekipa się rozpadała. Tak na prawdę starały się 2-3 osoby aby to utrzymać. Za mało. Rozłożyłem ręce. Teraz tak nie będzie.
Pytania od @TryAgain
[P] Jakie będzie Imię nowego członka rodziny?
[O] To jest tajemnica, nie mówimy nawet bliskiej rodzinie
[P] W obecnej sytuacji wolałbyś przekazać darowiznę na rzecz uchodźców z Ukrainy czy równie potrzebującym dzieciaką z Afryki ?
[O] To jest bardzo trudne pytanie. Gdybym miał miliony na pewno większość przekazał bym na Polskie chore dzieci oraz schorniska z psakami. Jeśli chodzi o pytanie raczej dzieciom z afryki, bo tam już nikt o nich nie pamięta.
[P] Kiedy serwer Paintball?!
[O] W sumie dobry pomysł, jeśli pomożesz w ogarnięciu jestem za.
[P] Od ilu lat czynnie działasz w społeczności cs 1.6(Jakieś nostalgiczne anegdotki) ?
[O] Pierwszy raz w CS zacząłem grać w 2003-2004r jeszcze w CS 1.5. Pierwszego steama kupiłem w 2005r. Mam fajne wspomnienia, kiedy to można było popykać na serwerze pentagramu razem z NEO. Kafejki, LANY.. W moim mieście był serwer DZIALDOWO LESNA. Pamiętam jak 31 slotów ciągle było pełnych, mimo że moje miasto to 20000 mieszkańców. Wszyscy z Działdowa na nim grali. Jak zakładałem grę na NEW GAME, zaraz po LANIE wchodzili ludzie. Niestety to nie wróci..
[P] Ulubiony mod w Cs ?
[O] Zombie Mod kiedyś bardzo lubiłem POKE MODA oraz SURF. Dużo też spędziłem na Deathrunie oraz na zwykłych TP.
[P] Masz jakąś zaletę która dla znajomych jest super a dla Ciebie nie koniecznie?
[O] Raczej poczucie humoru, nawet z siebie samego się śmieje.
[P]Jaki jest Twój ulubiony film/ serial z dzieciństwa ?
[O] Serial z dzieciństwa? Archiwum X i polski serial Fala zbrodni
[P] Posiadasz jakiegoś czworonożnego przyjaciela(Zwierzątko domowe) ?
[O] Psiaka kundelka
[P] Wiadomości w TV czy informacje z sieci ?
[O] Raczej sieć, łatwiej znaleźć wiarygodną stronę. W TV to manipulacja.
[P] Wspierasz finansowo Kościół (czy dajesz na przysłowiową "tacę") ?
[O] Nigdy w życiu. Jestem chrześcijaninem ale ewangelickim. Nie popieram katolickiej, zbyt wiele afer.
Nominuję @luki42
[P] Jak oceniasz sytuacje na forum?
[O] Myślę że wszystko idzie ku dobremu. Mogło by się zmienić kilka rzeczy i podejścia niektórych do sieci.

[P] Kiedy dostanę właściciela?
[O] Masz już, nie płakaj.

[P] Twój ulubiony suchar?
[O] Otwiera chłop szafe i mówi rzeczywiście. xD
[P] Jakie masz plany na przyszłość?
[O] Mieć swój dom, wymarzoną pracę dzięki której nie będe musiał sie martwić o jutro.
[P] Co wkurwia snajpera?
[O] Już mi powiedziałaś, nie będe tego tutaj pisał zbyt mocne xD
Pytania od @JuMpStYlEr89
[P] Ets2. Volvo czy Scania?
[O] Volvo na zawsze <3
[P] Co sądzisz o sytuacji na Ukrainie?
[O] Putin powinien zawisnąć na środku rynku publicznie. Wojna to straszna rzecz, nie powinna mieć miejsca w tych czasach.
[P] Dlaczego udajesz ze nie jestes parobkiem Miyuko?
[O] Jeszcze wiele lat przed nią żeby mi dorównać. :imrgreen:
[P] Ulubiona gra poza cs (wszystkie wersje cs)?
[O] ETS2, GTA:VC, OMSI 2, FORTNITE
Pytania od @dzejson92
[P] m4 czy ak
[O] Oczywiście AK
[P] Czym się zajmujesz
[O] Jeśli chodzi o pracę jestem zastępcą brygadzisty w firmie tworzyw sztucznych, głównie wtryskarki do produkcji małych opakowań buteleczek, nakrętek. A planuję jeździć ciężarówką. Może już niebawem.
[P] Co Cie skłoniło do założenia serwera?
[O] Szczerze? Lubię taką fajną atmosferę, gdy coś wspólnie buduję z innymi fajnymi ludźmi. Zawsze lubię mieć coś swojego i nad tym pracować.
[P] Jakie plany na wakacje
[O] Nie myślałem nad tym jeszcze, póki co zbyt wiele wydatków na głowie.
Pytania od @waldi cziter
[P] Jaki był powód tego, że cs-site lub cs-nostalgia nie wypaliły?
[O] Brak zgrania, ekipa się rozpadała. Tak na prawdę starały się 2-3 osoby aby to utrzymać. Za mało. Rozłożyłem ręce. Teraz tak nie będzie.
Pytania od @TryAgain
[P] Jakie będzie Imię nowego członka rodziny?
[O] To jest tajemnica, nie mówimy nawet bliskiej rodzinie

[P] W obecnej sytuacji wolałbyś przekazać darowiznę na rzecz uchodźców z Ukrainy czy równie potrzebującym dzieciaką z Afryki ?
[O] To jest bardzo trudne pytanie. Gdybym miał miliony na pewno większość przekazał bym na Polskie chore dzieci oraz schorniska z psakami. Jeśli chodzi o pytanie raczej dzieciom z afryki, bo tam już nikt o nich nie pamięta.
[P] Kiedy serwer Paintball?!
[O] W sumie dobry pomysł, jeśli pomożesz w ogarnięciu jestem za.
[P] Od ilu lat czynnie działasz w społeczności cs 1.6(Jakieś nostalgiczne anegdotki) ?
[O] Pierwszy raz w CS zacząłem grać w 2003-2004r jeszcze w CS 1.5. Pierwszego steama kupiłem w 2005r. Mam fajne wspomnienia, kiedy to można było popykać na serwerze pentagramu razem z NEO. Kafejki, LANY.. W moim mieście był serwer DZIALDOWO LESNA. Pamiętam jak 31 slotów ciągle było pełnych, mimo że moje miasto to 20000 mieszkańców. Wszyscy z Działdowa na nim grali. Jak zakładałem grę na NEW GAME, zaraz po LANIE wchodzili ludzie. Niestety to nie wróci..
[P] Ulubiony mod w Cs ?
[O] Zombie Mod kiedyś bardzo lubiłem POKE MODA oraz SURF. Dużo też spędziłem na Deathrunie oraz na zwykłych TP.
[P] Masz jakąś zaletę która dla znajomych jest super a dla Ciebie nie koniecznie?
[O] Raczej poczucie humoru, nawet z siebie samego się śmieje.
[P]Jaki jest Twój ulubiony film/ serial z dzieciństwa ?
[O] Serial z dzieciństwa? Archiwum X i polski serial Fala zbrodni

[P] Posiadasz jakiegoś czworonożnego przyjaciela(Zwierzątko domowe) ?
[O] Psiaka kundelka

[P] Wiadomości w TV czy informacje z sieci ?
[O] Raczej sieć, łatwiej znaleźć wiarygodną stronę. W TV to manipulacja.
[P] Wspierasz finansowo Kościół (czy dajesz na przysłowiową "tacę") ?
[O] Nigdy w życiu. Jestem chrześcijaninem ale ewangelickim. Nie popieram katolickiej, zbyt wiele afer.
Nominuję @luki42

Gdy coś mi nie wychodzi, zawsze wracam myślami do słów Ojca:
Kurwa mać, zaraz to przez okno wypierdolę!!
- Spotkasz mnie tutaj
Piszę poprawnie po polsku.
Kurwa mać, zaraz to przez okno wypierdolę!!

![[Obrazek: pl.gif]](https://www.gametracker.com/images/flags/pl.gif)

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości