[#1] Plebiscyt - Wersja do druku +- CS-MAZURY.PL - Sieć Serwerów Counter-Strike (https://www.cs-mazury.pl) +-- Dział: Kącik Twórczości (https://www.cs-mazury.pl/forumdisplay.php?fid=30) +--- Dział: Kącik redakcyjny (https://www.cs-mazury.pl/forumdisplay.php?fid=37) +---- Dział: Plebiscyt (https://www.cs-mazury.pl/forumdisplay.php?fid=116) +---- Wątek: [#1] Plebiscyt (/showthread.php?tid=446) |
[#1] Plebiscyt - xed - 09.04.2022 Witam Wszystkich!
Jest to pierwsza odsłona Plebiscytu.
Oznaczamy za pomocą @ przykład: @xed
Zachęcam wszystkich do zabawy!
*
Regulamin:
*
Kategorie:
1. Najmilszy użytkownik: 2. Forumowy spamer: 3. Największa maruda: 4. Pomocna dłoń: 5. Największy żartowniś: 6. Największy piwosz: 7. Najlepszy avatar: 8. Najkulturalniejszy użytkownik: 9. Najbardziej pracowita osoba: 10. Największy no-life: 11. Niedoceniony: 12. Najlepszy gracz: 13. Najbardziej wulgarna osoba: 14. Najbardziej kreatywna osoba: 15. Najbardziej denerwująca osoba: 16. Największy leniuch: 17. Najcichszy użytkownik: 18. Największy bot: RE: [#1] Plebiscyt - TryAgaiN - 09.04.2022 1. Najmilszy użytkownik: @luki42 , @NoChybaTy 2. Forumowy spamer: @xed 3. Największa maruda: @Miyuko 4. Pomocna dłoń: @luki42 5. Największy żartowniś: @luki42 , @Dawidgzm 6. Największy piwosz: @JuMpStYlEr89 7. Najlepszy avatar: @Kyfus3K ( Na dc to już w ogóle .) 8. Najkulturalniejszy użytkownik: @xed 9. Najbardziej pracowita osoba: @BNK , @Miyuko No i na ten moment @xed. Oby tak dalej 10. Największy no-life: @Dawidgzm 11. Niedoceniony: @JuMpStYlEr89 12. Najlepszy gracz: Nie grałem ze wszystkimi, ale @Dawidgzm dal mi niezłe baty 13. Najbardziej wulgarna osoba: @Dawidgzm 14. Najbardziej kreatywna osoba: @xed 15. Najbardziej denerwująca osoba: NIE MA!!! 16. Największy leniuch: @OG JOKE ( Bez urazy nie znam Cię, ale powinieneś czasami zerknąć na forum ) 17. Najcichszy użytkownik: @OG JOKE 18. Największy bot: @TryAgaiN Ps. Mogę dostać warna za złamanie regulaminu @xed Ty też się wypowiesz nie? RE: [#1] Plebiscyt - BNK - 10.04.2022 1. Najmilszy użytkownik: @Nać 2. Forumowy spamer: @xed 3. Największa maruda: @Miyuko 4. Pomocna dłoń: @NoChybaTy 5. Największy żartowniś: @DawidgzM 6. Największy piwosz: @JuMpStYlEr89 7. Najlepszy avatar: @Kyfus3K 8. Najkulturalniejszy użytkownik: @xed 9. Najbardziej pracowita osoba: @TryAgain oraz @xed 10. Największy no-life: @damek (chłop ma na steamie ponad 25000h w cs 1.6) 11. Niedoceniony: @"GoUp Jasiek" 12. Najlepszy gracz: No ja myślę że nie ma lepszego ode mnie na sieci :imrgreen: ale tak serio myślę że na równym poziomie jednak @luki42 oraz @"Młody[P]" 13. Najbardziej wulgarna osoba: @DawidgzM 14. Najbardziej kreatywna osoba: @xed 15. Najbardziej denerwująca osoba: --- 16. Największy leniuch: @"OG JOKE" 17. Najcichszy użytkownik: @"waldi cziter" 18. Największy bot: @Vixen @Miyuko RE: [#1] Plebiscyt - xed - 10.04.2022 1. Najmilszy użytkownik: @Nać 2. Forumowy spamer: @BNK 3. Największa maruda: @Miyuko 4. Pomocna dłoń: @BNK 5. Największy żartowniś: @DawidgzM 6. Największy piwosz: @Miyuko 7. Najlepszy avatar: @Kyfus3K 8. Najkulturalniejszy użytkownik: @Nać 9. Najbardziej pracowita osoba: @BNK 10. Największy no-life: @damek 11. Niedoceniony: @GoUp Jasiek 12. Najlepszy gracz: @Młody[P] 13. Najbardziej wulgarna osoba: - 14. Najbardziej kreatywna osoba: @luki42 15. Najbardziej denerwująca osoba: - 16. Największy leniuch: @OG JOKE 17. Najcichszy użytkownik: @OG JOKE 18. Największy bot: @damek RE: [#1] Plebiscyt - makaron - 10.04.2022 1. Najmilszy użytkownik: @Nać 2. Forumowy spamer: @xed 3. Największa maruda: @Miyuko 4. Pomocna dłoń: @BNK 5. Największy żartowniś: @DawidgzM 6. Największy piwosz: @Jumpstyler89 7. Najlepszy avatar: @Kyfus3K 8. Najkulturalniejszy użytkownik: @xed 9. Najbardziej pracowita osoba: @xed 10. Największy no-life: @damek 11. Niedoceniony: @GoUp Jasiek 12. Najlepszy gracz: @xed 13. Najbardziej wulgarna osoba: - 14. Najbardziej kreatywna osoba: @xed 15. Najbardziej denerwująca osoba: - 16. Największy leniuch: @OG JOKE 17. Najcichszy użytkownik: @OG JOKE 18. Największy bot: - RE: [#1] Plebiscyt - Miyuko - 12.04.2022 1. Najmilszy użytkownik: nikt.. @NoChybaTy 2. Forumowy spamer: @xed 3. Największa maruda: @BNK 4. Pomocna dłoń: @luki42 5. Największy żartowniś: @Jumpstyler89 6. Największy piwosz: @Jumpstyler89 7. Najlepszy avatar: @Nać 8. Najkulturalniejszy użytkownik: @Nać 9. Najbardziej pracowita osoba: @BNK 10. Największy no-life: @BNK 11. Niedoceniony: @dzejson92 12. Najlepszy gracz: @Dawidgzm 13. Najbardziej wulgarna osoba: @luki42 14. Najbardziej kreatywna osoba: @xed 15. Najbardziej denerwująca osoba: @luki42 16. Największy leniuch: @ OG JOKE 17. Najcichszy użytkownik: @damek 18. Największy bot: @luki42 |